DETOXIVITS
DETOXIVITS
DETOXIVITS
DETOXIVITS
 
Beveiligde betaling
 
Gratis levering vanaf 49€ aankopen in de Benelux en Frankrijk
 
Gratis teruggave

DETOXIVITS

Ondersteun uw natuurlijke detox

Detox kuur, lever drainage? Detoxivits bevatten verschillende micronutriënten en fytonutriënten die deelnemen aan fase I en II van de leverontgifting en fase III activeren via verschillende toxine-eliminatieacties.

Verpakking
Op voorraad
€ 18,60

Gebaseerd op 1 review

Toon beoordelingen

De voordelen

 • Lever Lever Mariadistel ondersteunt de normale werking van de lever.
 • Riolering Riolering Paardenbloem helpt de eliminatiefuncties te ondersteunen.
 • Afslanken Afslanken Paardenbloem en Mariadistel dragen bij tot de ontgifting van het lichaam.
 
Conditioning
30 capsules.
Samenstelling
capsule-enveloppe : pullulan, gedroogd extract van artisjok (Cynara scolymus), gedroogd extract van paardenbloem (Taraxacum officinale), gedroogd extract van mariadistel (Silybum marianum), gedroogd extract van fumitory (Fumaria officinalis - bloeiende bovengrondse delen), gedroogd extract van broccoli (Brassica oleracea), N-Acetylcysteïne, Naringine, L-Taurine, Vitamine C (L-ascorbinezuur), Vitamine B3 (nicotinamide), Zinkcitraat, LSelenomethionine, Vitamine B6 (Pyridoxaal 5'-fosfaat), Rijstzetmeel, (6S)-5-methyltetrahydrofolinezuur als glucosaminezout (Quatrefolic®), Vitamine B12 (Methylcobalamine).
Hoofdaanduiding
Ontgifting
Specifieke indicatie
Lever draineerder
Gebruik
2 capsules per dag met een glas water bij de maaltijd. Het verdient de voorkeur de inname over 2 maaltijden te verdelen. Kuur van 10 tot 15 dagen.
Recommandations
Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Product alleen voor volwassenen. Niet toedienen aan kinderen onder de 12 jaar. Informeer uw arts of apotheker als u gelijktijdig andere geneesmiddelen gebruikt. Voor mensen met hypothyreoïdie of een schildklierbehandeling, raadpleeg uw arts. De consumptie moet beperkt blijven tot enkele weken/maanden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge plaats. De aangegeven dosering niet overschrijden.
Meldingsnummer
PL 2406/13
19
Voorwaarde
Nieuw product
ean13
5430002936802

Voedingswaarde informatie

VOEDINGSWAARDE INFORMATIE 2 CAPSULES RI%*

Extract van artisjok (blad) 

Extract van paardenbloem (blad) 

Mariadistel extract (zaad) 

inclusief Silymarine

Extract van fumitory (bloemen) 

Broccoli extract (zaad)

waarvan Glucoraphanin 

N-Acetyl-L-cysteïne

Naringin

L-Taurine

Vitamine B3

Vitamine B6

Vitamine B9 (Quatrefolic) 

Vitamine B12

Vitamine C 

Selenium 

Zink

200 mg 

200 mg

200 mg 

160 mg 

100 mg 

100 mg

13 mg

100 mg 

100 mg 

100 mg

48 mg 

6 mg 

300 μg

2.5 μg 

80 mg 

50 μg 

10 mg

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

300%

428%

150%

100%

100%

91%

100%

* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (Richtlijn 2008/100/EG tot wijziging van -> decreet 08.01.1992)

Reinig je lichaam op natuurlijke wijze met Detoxivits

Detoxivits is een nutra-complex rijk aan natuurlijke actieve principes die zijn geselecteerd vanwege hun vermogen om het lichaam te ondersteunen in zijn ontgiftingsproces. Elke dag worden we overspoeld door gifstoffen - vervuiling, bewerkt voedsel, stress. Ons lichaam heeft inderdaad mechanismen om bepaalde xenobiotica aan te kunnen, maar de opeenhoping kan wegen op onze gezondheid. Het hoofddoel van detoxen is om het lichaam te ondersteunen bij het elimineren van opgehoopte gifstoffen. Een detox doen, onder begeleiding van een gezondheidsprofessional, kan bijdragen aan het verbeteren van de leverfunctie, het bevorderen van een betere spijsvertering, het verhogen van energieniveaus en het verbeteren van mentale helderheid.[1] Het stelt het lichaam in staat zichzelf te zuiveren om efficiënter te functioneren.

Detoxivits treedt op als een natuurlijke boost, die de eliminatie van deze gifstoffen bevordert door middelen zoals Artisjok, Mariadistel en Paardenbloem. Het richt zich op het ondersteunen van de lever en het stimuleren van eliminatiefuncties.

Ontdek de Synergie in Detoxivits

De toewijding aan kwaliteit staat centraal in het voedingssupplement Detoxivits, om de biobeschikbaarheid en zuiverheid van micronutriënten te optimaliseren. Hier is een overzicht van de technische voordelen van Detoxivits, waarbij de synergie van de componenten wordt benadrukt:

 • Liposomale Vitamine C, een innovatieve vorm van vitamine C ingekapseld in liposomen. Deze technologie zorgt voor een verbeterde opname door het lichaam, vergeleken met traditionele vormen van vitamine C. De liposomen beschermen vitamine C tijdens de passage door het spijsverteringsstelsel, wat de opname in de cellen vergemakkelijkt en de synthese van endogeen glutathion maximaliseert.[6]
 • Het supplement bevat geactiveerde vormen van B-vitamines, zoals vitamine B6 (pyridoxaal 5'-fosfaat), vitamine B9 (foliumzuur - Quatrefolic®) en vitamine B12 (methylcobalamine). Deze geactiveerde vormen zijn direct bruikbaar door het lichaam, zonder dat omzetting nodig is, wat hun effectiviteit verhoogt en diverse essentiële metabole functies ondersteunt.[7]
Beoordelingen over dit product
0
1★
0
2★
0
3★
0
4★
1
5★
10/10


Gebaseerd op 1 review

 • 5

  Très satisfait par ce complément alimentaire. Il fait le job
Versterk Uw Ontgifting met Detoxivits: De Natuur ten Dienste van Uw Detox

Detoxivits presenteert zich als een nutraceutische oplossing, ontworpen om uw lichaam te ondersteunen in de detoxificatieprocessen. Het haalt zijn kracht uit zijn samenstelling rijk aan natuurlijke extracten, vitaminen en mineralen, elk met een belangrijke rol in het ondersteunen van de eliminatie- en detoxificatiefuncties van het lichaam. De synergie van deze componenten maakt Detoxivits een voorkeurskeuze voor degenen die hun lichaam willen verzorgen:

 • Mariadistel: Gestandaardiseerd op 80% silymarine, ondersteunt dit extract de normale werking van de lever, een sleutelorgaan in het beheer van toxines. Mariadistel is het hart van onze formule, erkend voor zijn ondersteuning in de normale werking van de lever door deel te nemen in het beheer van toxines en ongewenste stoffen.
 • Paardenbloem: Dit plantenextract ondersteunt de eliminatiefuncties van het lichaam. Broccoli Extract: Gestandaardiseerd op 13% glucoraphanine, wordt vervolgens gehydrolyseerd door speekselenzymen en bacteriën van het intestinaal microbiota in sulforafaan. Deze organosulfur verbinding werkt in synergie met mariadistel en paardenbloem.

 • Artisjok Extract: Artisjok bevat natuurlijke antioxidanten, die u kunnen beschermen tegen vrije radicalen, maar ook uw cellen en weefsels beschermen tegen oxidatie. In aanvulling op andere plantenextracten, helpt artisjokextract bij de spijsvertering, draagt bij aan intestinaal comfort, en houdt een gezonde lever in stand.
 • Duizendguldenkruid Extract: Volgens het Europees Geneesmiddelenbureau, presenteert Duizendguldenkruid toegevoegd aan de formule interessante eigenschappen voor de gal. Het werkt in complementariteit met de andere extracten om een zachte en effectieve detoxificatie te bevorderen, daarmee bijdragend aan het behoud van een gezonde lever en het ondersteunen van de eliminatiefuncties van het lichaam.

In tegenstelling tot andere producten op de markt, biedt Detoxivits niet slechts een oppervlakkige oplossing. Onze aanpak is gebaseerd op fytoactieve stoffen gestandaardiseerd in actieve ingrediënten.

Uw Volledige Gids voor Detoxivits: Een Natuurlijke Ontgifting

Hoe ondersteunt Detoxivits de detoxificatie?

Detoxivits is geformuleerd met een precieze combinatie van natuurlijke fytoactieven en micronutriënten specifiek gekozen voor hun ontgiftende eigenschappen. Het werkt door de fasen I en II van de hepatocaire detoxificatie te ondersteunen en activeert fase III, waardoor de efficiënte eliminatie van toxines wordt vergemakkelijkt. De fasen I en II van de hepatocaire detoxificatie transformeren liposolubiele toxines in meer hydrofiele verbindingen, waardoor hun eliminatie wordt vergemakkelijkt. Detoxivits bevat ingrediënten die actief deze fasen ondersteunen. Bijvoorbeeld, de extracten van Mariadistel en Artisjok spelen een cruciale rol in het optimaliseren van deze processen. Fase III van de detoxificatie is de laatste fase waar de toxines, eerder getransformeerd tijdens de fasen I en II, uit de levercellen worden getransporteerd om uiteindelijk uit het lichaam te worden geëlimineerd. Twee natuurlijke componenten, Paardenbloem en Artisjok, zijn bijzonder interessant voor het ondersteunen van deze essentiële fase. Paardenbloem faciliteert de uitscheiding van toxines en Mariadistel neemt deel in het beheer van toxines en ongewenste stoffen.

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten van Detoxivits en hun voordelen?

Detoxivits bevat extracten van Mariadistel, Paardenbloem, Artisjok, en Broccoli, elk biedt specifieke voordelen. Mariadistel en Paardenbloem bevorderen de goede werking van de lever en helpen bij de detoxificatie. Artisjok ondersteunt de spijsvertering en draagt bij aan de gezondheid van de lever. Duizendguldenkruid draagt bij aan het behoud van een gezonde lever en ondersteunt de eliminatiefuncties van het lichaam.

Waarom kiezen voor Detoxivits voor een detoxkuur?

Detoxivits onderscheidt zich door zijn hoge biologische beschikbaarheid en de zuiverheid van zijn componenten, inclusief liposomale Vitamine C voor een betere opname en geactiveerde B-vitamines voor maximale efficiëntie.

Bevat Detoxivits additieven of kunstmatige ingrediënten?

Nee, Detoxivits is geformuleerd met natuurlijke ingrediënten, zonder additieven of kunstmatige ingrediënten. We zijn toegewijd aan het leveren van een zuiver en hoogwaardig product.

Hoe Detoxivits te gebruiken voor de beste resultaten?

Voor optimale efficiëntie wordt aanbevolen om dagelijks 2 capsules van Detoxivits in te nemen met een glas water, bij voorkeur verdeeld over twee maaltijden. Een kuur van 10 tot 15 dagen wordt gesuggereerd om de ontgifting van het lichaam te bevorderen. Het is essentieel om het belang van begeleiding door een gezondheidsprofessional gedurende uw kuur te benadrukken. Voordat u begint met uw ontgiftingsprogramma met Detoxivits, zorg ervoor dat u een dokter of een andere gekwalificeerde gezondheidsprofessional raadpleegt.

Detoxivits: Revolutioneer Uw Gezondheid met een Natuurlijke

Detox Zorgvuldig ontworpen, richt dit voedingssupplement zich effectief op het welzijn van uw lever en optimaliseert het de natuurlijke mechanismen van het lichaam voor het elimineren van toxines. Dankzij een formule rijk aan hoogwaard

Studies

[1] MacIntosh A, Ball K. The effects of a short program of detoxification in disease-free individuals. Altern Ther Health Med. 2000 Jul;6(4):70-6. PMID: 10895516.

[2] Abenavoli L, Capasso R, Milic N, Capasso F. Milk thistle in liver diseases: past, present, future. Phytother Res. 2010 Oct;24(10):1423-32. doi: 10.1002/ptr.3207. PMID: 20564545.

[3] Clare BA, Conroy RS, Spelman K. The diuretic effect in human subjects of an extract of Taraxacum officinale folium over a single day. J Altern Complement Med. 2009 Aug;15(8):929-34. doi: 10.1089/acm.2008.0152. PMID: 19678785; PMCID: PMC3155102.

[4] Anousheh D. Ethno-botanique, Bioactivités et Mystères Médicinaux de Fumaria officinalis (Fumeterre) Commun). Pharm Biomed Sci. 16 janvier 2016; 45.

[5] Hentschel C, Dressler S, Hahn EG. Fumaria officinalis (Fumeterre) - applications cliniques. Fortschr Med. 10 juillet 1995 ; 113 (19) : 291-2;

[6] Gopi S, Balakrishnan P. Evaluation and clinical comparison studies on liposomal and non-liposomal ascorbic acid (vitamin C) and their enhanced bioavailability. J Liposome Res. 2021 Dec;31(4):356-364. doi: 10.1080/08982104.2020.1820521. Epub 2020 Oct 6. PMID: 32901526. 

[7] Carboni L. Active Folate Versus Folic Acid: The Role of 5-MTHF (Methylfolate) in Human Health. Integr Med (Encinitas). 2022 Jul;21(3):36-41. PMID: 35999905; PMCID: PMC9380836.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijking.
Door verder te surfen op deze site, gaat u akkoord met het gebruik en het schrijven van Cookies op uw aangesloten apparaat. Deze cookies (kleine tekstbestanden) worden gebruikt om uw navigatie te volgen, uw winkelwagentje bij te werken, u bij uw volgende bezoek te herkennen en uw verbinding te beveiligen. Voor meer informatie en om de parameters van de tracers in te stellen: http://www.cnil.fr/vos-obligations/sites-web-cookies-et-autres-traceurs/que-dit-la-loi/