ARTICARE
ARTICARE
ARTICARE
ARTICARE
 
Beveiligde betaling
 
Gratis levering vanaf 49€ aankopen in de Benelux en Frankrijk
 
Gratis teruggave

ARTICARE

Natuurlijke oplossing voor uw gewrichten

Zijn uw gewrichten het middelpunt van uw zorgen? Laat het aan Lepivits over om u op het juiste spoor te zetten!

Verpakking
Op voorraad
€ 46,70

De voordelen

 • Gewrichtskraakbeen Gewrichtskraakbeen Vitamine C draagt bij tot de normale vorming van collageen voor een normale werking van het kraakbeen.
 • Frame Frame Kurkuma helpt bij het behoud van een normale functie en botten.
 • Gewrichten Gewrichten Kurkuma draagt bij tot het behoud van een normale gewrichtsfunctie. Boswellia en Harpagophytum helpen de gewrichten comfortabel te houden.
 
Conditioning
90 gelulen
Samenstelling
Cartidyss® (type II marien collageenhydrolysaat); capsulehuls: pullulan; emulgator: gom acacia E414, vitamine C (Liposomaal PureWay-C™); gedroogd extract van Harpagophytum (Harpagophytum procumbens - wortel), gedroogd extract van Boswellia (Boswellia serrata - oleohars); gedroogd extract van Kurkuma (Curcuma longa L. - wortelstok) getitreerd tot 30% curcuminoïden; emulgatoren: lecithine E322, vetzuur E570; zonnebloemolie; gedroogd extract van Panama Wood (Quillaja saponaria Molina - schors), citroenbioflavonoïden.
Hoofdaanduiding
Gewrichten - Botten
Specifieke indicatie
Gewrichtspijn
Gebruik
3 gelulen per dag bij de maaltijd, met een glas water.
Recommandations
Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Alleen voor volwassenen. Niet gebruiken door zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 18 jaar. Niet gebruiken als u een maag- of twaalfvingerige darmzweer of galstenen heeft. Raadpleeg uw arts of apotheker als u antistollingsmiddelen gebruikt. Raadpleeg een arts als u een lever- of galblaasaandoening heeft of als u gelijktijdig geneesmiddelen gebruikt. Niet gebruiken bij allergie voor vis, schaal- en weekdieren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet weggooien in de natuur.
Meldingsnummer
NUT/AS/PL 3760/102
04
Voorwaarde
Nieuw product
ean13
5430003465271

Voedingswaarde informatie

VOEDINGSWAARDE INFORMATIE

3 CAPSULES

Ar%*

Cartidyss® 

Collageen type II + Gags 

(Chondroïtinesulfaat, Glucosaminesulfaat en hyaluronzuur)

TurmiPure Goud® 

Extract van kurkuma en Quillaja saponaria L.

Waarvan >30% curcuminoïden

Boswellia-extract 

Waarvan 65% boswelliazuren

Harpagophytum-extract 

Waarvan 5% harpagosiden

Vitamine C (Liposomaal PureWay-C®)

1005mg

 

 

300mg

 

Waarvan 31,5mg

105mg

 

105mg

 

108mg

-

 

 

-

 

-

 

 

-

 

135

* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (Richtlijn 2008/100/EG tot wijziging van -> decreet 08.01.1992)

Articare: Uw innovatieve oplossing voor gewrichtswelzijn

Ontwikkeling en innovatie

Articare draait om gewrichtswelzijn. Dit voedingssupplement voor gewrichten is het resultaat van uitgebreid onderzoek en voortdurende innovatie, gericht op het bieden van een effectieve en complete oplossing voor mensen die hun gewrichten gezonder willen maken. Lepivits, bekend om haar toewijding aan kwaliteit en doeltreffendheid, heeft haar inspanningen gericht op de ontwikkeling van een product dat voldoet aan de specifieke behoeften van gewrichten.

Unieke formule en ingrediënten van hoge kwaliteit

De formule van Articare onderscheidt zich door zijn uniekheid en de superieure kwaliteit van de ingrediënten. Elk bestanddeel is zorgvuldig geselecteerd op zijn gunstige eigenschappen voor het gewrichtscomfort en zijn vermogen om in synergie te werken met de andere micronutriënten in de formule. Deze holistische benadering garandeert niet alleen de werkzaamheid van het product, maar ook een optimale tolerantie voor de consument.

Ontworpen voor diepe werking

In tegenstelling tot veel standaard gewrichtssupplementen is Articare specifiek ontworpen om gewrichten diepgaand aan te pakken. Deze aanpak is er niet alleen op gericht om de algehele gezondheid van de gewrichten op de lange termijn te verbeteren, maar ook om problemen te verminderen en kraakbeen te versterken. Of het nu gaat om het verminderen van ongemak of het versterken van kraakbeen, Articare biedt als nutraceutical voor gewrichten een complete en blijvende oplossing.

Samenstelling van het product en gepatenteerde ingrediënten van Articare

Cartidyss®: innovatie voor gewrichten

Articare is een voedingssupplement voor gewrichten. De kern van deze innoverende formule wordt gevormd door Cartidyss®, een hoofdbestanddeel dat een belangrijke vooruitgang betekent op het gebied van gewrichtswelzijn. 

Cartidyss® is een waar wetenschappelijk hoogstandje, een gepatenteerde samenstelling van peptiden van zeecollageen type II en glycosaminoglycanen, twee elementen die essentieel zijn voor de gezondheid van de gewrichten. Deze kostbare ingrediënten worden gewonnen uit natuurlijke biologische bronnen, waardoor hun uitzonderlijke kwaliteit en zuiverheid wordt gegarandeerd.

De type II mariene collageenpeptiden in Cartidyss® zijn betrokken bij de heropbouw en het behoud van de structuur van het kraakbeen. Ze leveren de bouwstenen die nodig zijn voor de regeneratie van kraakbeen, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de flexibiliteit en mobiliteit van de gewrichten[3]. Glycosaminoglycanen daarentegen houden het watergehalte en de soepelheid van het kraakbeen in stand - essentiële factoren bij het absorberen van schokken en het verminderen van wrijving in de gewrichten[4].

TurmiPure Gold®: de kracht van microingekapselde kurkuma

Articare, een voedingssupplement voor gewrichten, maakt optimaal gebruik van TurmiPure Gold®, een belangrijke doorbraak in het gebruik van kurkuma voor gewrichtswelzijn. Deze innovatieve vorm van micro-ingekapselde kurkuma lost de uitdaging van de lage biologische beschikbaarheid van kurkuma op. Dankzij micro-inkapseling worden curcuminoïden - de actieve bestanddelen in kurkuma - beschermd en effectiever afgegeven aan het lichaam[5].

De micro-inkapselingstechnologie die gebruikt wordt in TurmiPure Gold® zorgt voor een aanzienlijk verhoogde opname van vrije curcumine in de bloedbaan, de meest actieve en heilzame vorm voor de gezondheid van de gewrichten[6]. Door de integratie in een hydrodispergeerbare matrix die bestaat uit acaciavezels, zonnebloemolie en panamahout, worden curcuminoïden gemakkelijker door het lichaam opgenomen, waardoor hun werkzaamheid wordt gemaximaliseerd[7].

Diepgaande voordelen van Articare

 • Gewrichtscomfort: Articare is speciaal samengesteld om uw gewrichten beter te laten aanvoelen. Dankzij de krachtige actieve ingrediënten zoals Boswellia, dat helpt om het gewrichtscomfort te behouden, en Harpagophytum, dat helpt om gewrichten en pezen soepel te houden en de mobiliteit te behouden, werkt dit voedingssupplement voor gewrichten effectief om ongemak te verminderen en de mobiliteit en flexibiliteit van de gewrichten te verbeteren. Dankzij deze gerichte werking kan de consument zijn gewrichten weer dagelijks comfortabel maken, waardoor bewegen en dagelijkse activiteiten gemakkelijker worden.
 • Optimale opname: Een van de belangrijkste voordelen van Articare is de micro-inkapselingstechnologie, die zorgt voor een maximale biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen. Deze technologie zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten effectiever door het lichaam worden opgenomen, waardoor de voordelen van het product volledig tot hun recht komen[8]. De micro-inkapseling van kurkuma zorgt bijvoorbeeld voor een optimale afgifte en opname van curcumine, waardoor de effectiviteit en voordelen voor gewrichten toenemen.
 • Natuurlijke en veilige ingrediënten: Articare onderscheidt zich door zijn natuurlijke en veilige formule, zonder toegevoegde potentieel schadelijke stoffen. De formule bevat geen polysorbaat, piperine, nanodeeltjes, essentiële oliën of synthetische oplosmiddelen, waardoor het risico op bijwerkingen tot een minimum wordt beperkt en een optimale compatibiliteit voor de meeste gebruikers wordt gegarandeerd. Deze natuurlijke, lichaamsvriendelijke aanpak is een garantie voor kwaliteit en veiligheid voor gezondheidsbewuste consumenten.

Gebruiksaanwijzing voor Articare Gewrichtssupplement

 • Doseringsinstructies: Voor een maximale effectiviteit van Articare, een voedingssupplement voor gewrichten, is het van cruciaal belang om de bijgeleverde doseringsinstructies nauwkeurig op te volgen. Voor een optimaal gebruik van Articare volgt u gewoon deze eenvoudige instructies: Neem 3 capsules per dag bij de maaltijd, vergezeld van een glas water. Met een kuur van een maand kunt u optimaal profiteren van de voordelen van dit product voor de gezondheid van uw gewrichten.
 • Vergeet niet dat het regelmatig innemen van Articare essentieel is voor het behoud van gezonde gewrichten. Zorg ervoor dat u een arts raadpleegt voordat u met dit gewrichtsvoedingsmiddel begint, vooral als u reeds bestaande medische aandoeningen hebt.
 • Regelmatige inname: De sleutel om het meeste uit dit voedingssupplement voor gewrichten te halen, ligt in regelmatige inname. Het wordt aanbevolen om dit voedingssupplement voor gewrichten regelmatig in te nemen, zoals aangegeven op de verpakking of zoals geadviseerd door een professional uit de gezondheidszorg. Deze regelmaat zorgt niet alleen voor een constante concentratie van de werkzame bestanddelen in je lichaam, maar maximaliseert ook de voordelen op lange termijn voor de gezondheid van je gewrichten.
 • Vooraf medisch advies: Voordat u Articare gaat gebruiken, is het essentieel om een arts of zorgverlener te raadplegen. Dit is vooral belangrijk voor mensen met reeds bestaande medische aandoeningen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en iedereen die medicijnen gebruikt. Een medisch consult zal ervoor zorgen dat het innemen van Articare geen risico vormt voor uw gezondheid en geen ongewenste interacties veroorzaakt met andere behandelingen die u mogelijk gebruikt.
 • Doseringsaanpassing: In sommige gevallen kan uw arts adviseren om de standaarddosering van Articare aan te passen om beter aan uw specifieke behoeften te voldoen. Dit kan afhangen van factoren zoals uw leeftijd, gewicht, algemene gezondheid en de ernst van uw gewrichtsproblemen. 
 • Controle en evaluatie: Het wordt aanbevolen om uw gebruik van Articare en de effecten ervan op de gezondheid van uw gewrichten regelmatig te controleren. Aarzel niet om veranderingen, verbeteringen of mogelijke bijwerkingen te noteren en deze informatie met uw arts te delen tijdens uw vervolgconsulten. Dit is essentieel om de effectiviteit van de behandeling te beoordelen en zo nodig aanpassingen te doen.
EPA-DHA FORTE 1000 EPA-DHA FORTE 1000 2
 • Aanbieding!
 • -5%
Op voorraad
Essentiële vetzuren

EPA-DHA FORTE 1000

21
€ 26,90 € 25,56
Ondersteun uw hart en hersenen Heb je een tekort aan omega-3? Deze visoliecapsules, getitreerd in EPA en DHA, zijn gecertificeerd vrij van zware metalen en beschermd tegen oxidatie door een natuurlijk complex dat vitamine E bevat. 
MARINE COLLAGEEN MARINE COLLAGEEN 2
Op voorraad
Aminozuren

MARINE COLLAGEEN

15
€ 29,40
Zuiver gehydrolyseerd marien collageen voor je huid Gebrek aan collageen? Marine collageen hydrolisaat (Naticol®) is rijk aan collageen van type I.
Lepivits - Curcuvits gold Lepivits - Curcuvits gold 2
Op voorraad
Fytonutriënten

CURCUVITS GOLD

18
€ 41,00
Curcumine voor uw gewrichtsgezondheid Slechte assimilatie van curcuminoïden? Deze formulering maakt gebruik van een gepatenteerde kurkuma-technologie "TurmiPure Gold®", afkomstig van een micro-encapsulatie met hoge biobeschikbaarheid. TurmiPure Gold® onderscheidt zich van andere formules op basis van kurkuma door de uitzonderlijke concentratie van vrije...

Articare: Uw innovatieve oplossing voor gewrichtswelzijn

Ontwikkeling en innovatie

Articare draait om gewrichtswelzijn. Dit voedingssupplement voor gewrichten is het resultaat van uitgebreid onderzoek en voortdurende innovatie, gericht op het bieden van een effectieve en complete oplossing voor mensen die hun gewrichten gezonder willen maken. Lepivits, bekend om haar toewijding aan kwaliteit en doeltreffendheid, heeft haar inspanningen gericht op de ontwikkeling van een product dat voldoet aan de specifieke behoeften van gewrichten.

Unieke formule en ingrediënten van hoge kwaliteit

De formule van Articare onderscheidt zich door zijn unieke samenstelling en de superieure kwaliteit van de ingrediënten. Elk bestanddeel is zorgvuldig geselecteerd op zijn gunstige eigenschappen voor het gewrichtscomfort en zijn vermogen om in synergie te werken met de andere micronutriënten in de formule. Deze holistische benadering garandeert niet alleen de doeltreffendheid van het product, maar ook een optimale tolerantie voor de consument.

Voordelen van Articare

 • 2 gepatenteerde actieve ingrediënten gewijd aan gewrichtscomfort & ondersteund door gerandomiseerde, vergelijkende Franse studies: Cartidyss® & TurmiPure Gold®
 • Gepatenteerde vitamine C (PureWay-C™) in de vorm van liposomen, die de absorptiekinetiek en cellulaire retentie van vitamine C verhoogt[3] ;
 • De biologische beschikbaarheid van vrije curcumine in het bloed steeg met 342x (0 tot 12 uur) in vergelijking met een getitreerd curcuminoïde-extract met piperine van 95%;
 • Kurkuma uit duurzame en fairtrade productie. TurmiPure Gold® is biologisch gecertificeerd;
 • Formule gegarandeerd vrij van polysorbaat, piperine, nanodeeltjes, essentiële oliën en synthetische extractiemiddelen;
 • 100% natuurlijke & plantaardige galenische vorm (pullulan)

Vragen/Antwoorden over Articare

Wat is het belangrijkste verschil tussen Articare en andere voedingssupplementen voor de gewrichten?

Articare onderscheidt zich door zijn twee gepatenteerde actieve ingrediënten, Cartidyss® en TurmiPure Gold®, die een unieke en effectieve benadering bieden voor het welzijn van de gewrichten en de gezondheid van de gewrichten, met optimale biobeschikbaarheid en absorptie.

Hoe lang duurt het voordat de effecten van Articare, dit nutraceuticum voor de gewrichten, voelbaar zijn?

Het is belangrijk om op te merken dat de effecten van Articare, dit nutraceuticum voor de gewrichten, kunnen variëren van persoon tot persoon. Echter, voor veel gebruikers wordt aanbevolen om ten minste 1 maand een kuur te volgen om te beginnen met het voelen van de gunstige effecten op de gezondheid van de gewrichten. Sommigen kunnen een verbetering in hun gewrichten voelen binnen enkele weken, terwijl het voor anderen langer kan duren. Het is belangrijk om de kuur regelmatig te volgen voor optimale resultaten.

Is Articare, dit voedingssupplement voor de gewrichten, geschikt voor alle leeftijden?

Articare is ontworpen voor volwassenen die ondersteuning zoeken voor de gezondheid van hun gewrichten. Het wordt geadviseerd voor personen onder de 18 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven om een gezondheidsprofessional te raadplegen voor gebruik.

Zijn er bekende bijwerkingen van Articare, dit nutraceuticum voor de gewrichten?

Articare is geformuleerd met natuurlijke ingrediënten en wordt over het algemeen goed verdragen. Echter, zoals bij elk supplement, kunnen individuele reacties variëren. In geval van twijfel, raadpleeg een gezondheidsprofessional.

Kan Articare worden ingenomen met andere medicijnen?

Hoewel Articare geen medicijn is, maar eerder een 100% natuurlijk voedingssupplement voor de gewrichten, is het altijd belangrijk om een arts te raadplegen voordat het wordt gecombineerd met andere medicijnen. Dit voorkomt mogelijke interacties en garandeert de veiligheid van uw gebruik.

Articare: Innovatie in Voedingssupplementen en Nutraceuticals voor Gewrichten

Articare, ontwikkeld door het laboratorium Lepivits, vertegenwoordigt een doorbraak op het gebied van voedingssupplementen voor gewrichten. Dit nutraceuticum voor de gewrichten onderscheidt zich door zijn unieke formulering, die gepatenteerde ingrediënten en natuurlijke componenten combineert om een complete en effectieve oplossing te bieden voor het comfort en de gezondheid van de gewrichten.

Met gepatenteerde actieve ingrediënten zoals Cartidyss® en TurmiPure Gold®, biedt Articare een innovatieve benadering in de behandeling van gewrichtsproblemen. Cartidyss® biedt unieke voordelen in termen van ondersteuning aan de productie van endogeen collageen voor de gewrichten, terwijl TurmiPure Gold® een optimale biobeschikbaarheid van kurkuma garandeert, een cruciaal element voor het welzijn van de gewrichten. Bovendien versterkt de aanwezigheid van liposomale vitamine C en andere natuurlijke extracten zoals Boswellia en Harpagophytum de algehele effectiviteit van het product.

De toewijding van Articare aan kwaliteit en veiligheid is ook opmerkelijk. De formule is vrij van ongewenste componenten, waardoor een veilige ervaring voor de gebruiker wordt gegarandeerd. Bovendien getuigt de 100% natuurlijke en plantaardige galenische vorm van het product van zijn respect voor de gezondheid van consumenten en voor het milieu.

Studies

[1] Henrotin Y, Priem F, Mobasheri A. Curcumin: a new paradigm and therapeutic opportunity for the treatment of osteoarthritis: curcumin for osteoarthritis management. Springerplus. 2013 Dec;2(1):56. doi: 10.1186/2193-1801-2-56. Epub 2013 Feb 18. PMID: 23487030; PMCID: PMC3591524.

[2] Gupta I, Gupta V, Parihar A, Gupta S, Lüdtke R, Safayhi H, Ammon HP. Effects of Boswellia serrata gum resin in patients with bronchial asthma: results of a double-blind, placebo-controlled, 6-week clinical study. Eur J Med Res. 1998 Nov 17;3(11):511-4. PMID: 9810030.

[3] Yves, H., Herman, J., Uebelhoer, M. et al. Oral supplementation with fish cartilage hydrolysate in an adult population suffering from knee pain and function discomfort: results from an innovative approach combining an exploratory clinical study and an ex vivo clinical investigation. BMC Musculoskelet Disord 24, 748 (2023). https://doi.org/10.1186/s12891-023-06800-4. [ 

[4] Mankin HJ, Lippiello L. The glycosaminoglycans of normal and arthritic cartilage. J Clin Invest. 1971 Aug;50(8):1712-9. doi: 10.1172/JCI106660. PMID: 4255496; PMCID: PMC442071.

[5] Fança Berthon & all, Pharmacokinetics of a Single Dose of Turmeric Curcuminoids Depends on Formulation: Results of a Human Crossover Study, The Journal of Nutrition, Volume 151, Issue 7, July 2021, Pages 1802–1816 

[6] Fança Berthon & all, Pharmacokinetics of a Single Dose of Turmeric Curcuminoids Depends on Formulation: Results of a Human Crossover Study, The Journal of Nutrition, Volume 151, Issue 7, July 2021, Pages 1802–1816 

[7] Panda SK, Nirvanashetty S, Missamma M, Jackson-Michel S. The enhanced bioavailability of free curcumin and bioactive-metabolite tetrahydrocurcumin from a dispersible, oleoresin-based turmeric formulation. Medicine (Baltimore). 2021 Jul 9;100(27):e26601. doi: 10.1097/MD.0000000000026601. PMID: 34232211; PMCID: PMC8270635.

[8] Singh MN, Hemant KS, Ram M, Shivakumar HG. Microencapsulation: A promising technique for controlled drug delivery. Res Pharm Sci. 2010 Jul;5(2):65-77. PMID: 21589795; PMCID: PMC3093624.

Klanten die dit product kochten, kochten ook:

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijking.
Door verder te surfen op deze site, gaat u akkoord met het gebruik en het schrijven van Cookies op uw aangesloten apparaat. Deze cookies (kleine tekstbestanden) worden gebruikt om uw navigatie te volgen, uw winkelwagentje bij te werken, u bij uw volgende bezoek te herkennen en uw verbinding te beveiligen. Voor meer informatie en om de parameters van de tracers in te stellen: http://www.cnil.fr/vos-obligations/sites-web-cookies-et-autres-traceurs/que-dit-la-loi/